Allt för din bar där hemma – handla online

Om du tycker att det är roligt att blanda drinkar åt dina gäster när ni har fest, borde du skaffa en ordentlig bar där hemma. Drinkblandningen blir så mycket roligare när du har rätt tillbehör.

Fixa en enkel hemmabar

Det behöver absolut inte vara krångligt att fixa till en snygg och praktisk bar där hemma. Om du har plats kan du använda exempelvis ett lågt skåp att förvara flaskor, glas och tillbehör i. Då får du också en bänkyta där du kan jobba när du blandar drinkar.

Men vad behöver du då för tillbehör i hemmabaren? Jo, du kommer definitivt ha mycket nytta av en bra cocktail shaker. Det finns nämligen drinkar som du inte kan få till riktigt bra bara genom att blanda dem i ett glas.

Precis som vi äter med ögonen, så gäller detsamma när vi dricker något. Om vi dricker en drink i ett fint glas känns det genast mycket lyxigare. Därför bör du ha några fina drinkglas till hands när det vankas fest. Så som martiniglas till exempel.

Shoppa tillbehör till hemmabaren online

Hos Funstuff hittar du massor med fina produkter till din hemmabar. Allt från drinkpinnar och sugrör i stål till ishinkar, fina glas och mycket mer. Du beställer enkelt online och får det levererat.