Fyll på med vitaminer och tillskott

Oavsett hur tuff och rockig du är kan det vara dags att fylla på med nödvändiga vitaminer och tillskott. Så här på vintern är D-vitamin väldigt viktigt. Någonting vi annars får från solens strålar. Det är vanligt att vi i norra Europa får brist på just D-vitamin, någonting du kan undvika med rätt tillskott.

Så hittar du bra vitaminer och tillskott

Det finns flera butiker på nätet som ger dig tillgång till ett brett sortiment av både vitaminer och andra typer av tillskott. Du kan till exempel ta en multivitamintablett per dag för att få rekommenderat dagligt intag av en mängd olika vitaminer och mineraler.

Om du har möjlighet att ta blodprov för att kontrollera dina vitaminnivåer är det alltid en bra idé. Speciellt om du känner dig trött eller hängig av någon oförklarlig anledning. Det är viktigt att inte ta för mycket vitaminer eller mineraler med tanke på att du kan överdosera några av dem. Ha därför koll på dina behov och ta aldrig mer än du borde eller rekommenderas.

På den svenska marknaden finns en mängd olika tillskott för allas behov. Är du gravid, kvinna, vegetarian eller tränar mycket finns det speciellt vitamintillskott för dig.