Konserter värda att se 2015

2014 är inte ens över ännu men här kommer vi med färska tips på konserter som vi tycker är värda att införskaffa biljetter till inför 2015. Som sagt så har året ännu inte ens tagit slut, men ändå så finns en hel del höjdare att se fram emot.

U2

Metallica på Ullevi

För någon vecka sedan så stod det klart att Metallica åter  kommer till Sverige. Det både mytomspunna och omåttligt populära trashmetalbandet har tidigare gjort succé i princip varenda gång man spelat i Sverige de senaste decenniet och lär väl knappast heller göra någon besviken även denna gång. Med hits som Master of puppets, One, Fade to black, Nothing else matters och många fler så spelar man lördag den 22 augusti på Ullevi stadium. Biljettpaket med både hotellvistelse och evenemangsbiljett kan du hitta här.

Sabaton på Bråvalla

Sveriges största hårdrocksband genom tiderna sett till antalet sålda skivor kommer nästa sommar att spela i Sverige. Och man gör det inte bara på sin egen hårdrocksfestival, Sabaton Open Air, utan man gör det även på Sveriges största musikfestival Bråvalla. Räkna med sjögång när Sabaton, som nyligen släppt albumet ”Heroes” äntrar scenen som headliners på lördagskvällen!

U2 på Globen

Det blir irländskt besök på Globen vid två tillfällen under det kommande året. Det är förstås Bono och hans ackompanjerande medlemmar i bandet U2 som stannar till i Sverige på sin långa turné. Datum för de två spelningarna är 16 och 17 september och i ett uttalande så har Bono sagt att kvällarna kommer att bjuda på två olika känslor – läge för att se bandet båda kvällarna tänker vi.