Ta med dig favoritmusiken i sommar

Noter

Musik är något alla kan relatera till stora som små unga och gamla, och under flera år har man försökt hitta ett optimalt sätt att bära med sig musiken. I början använde man sig av kassettband och kassettspelare sedan gick man över till mp3-spelaren.

Teknologin har kommit en lång väg sedan dess då vi i dagens moderna samhälle bär med oss all vår musik digitalt i våra mobiltelefoner som vi kan ta med oss överallt. Det är appar som bland annat den populära musikstreaming tjänsten “Spotify” som har gjort detta möjligt med sina flexibla online-musiktjänster och enorma musikbibliotek.

Dessa musiktjänster har gjort det extremt smidigt ta med oss vår favoritmusik vars vi än är. Oberoende om du är hemma i köket, lunchar på stan eller är på en vandring ute i naturen så har du åtkomst till all din musik. Vill du dela med dig av din musik på till exempel en fest så kan du köpa till en bärbar högtalare och koppla in den i din mobil vilket gör det möjligt för dig att dela med dig och spela upp din musik överallt.

Det kan dock vara svårt att veta vilken sorts bärbara högtalare man borde skaffa. Det man kan tänka på är att skaffa en högtalare som stöder tekniken “Spotify Connect” vilket gör att du kan använda din mobil som en fjärrkontroll och styra volymen samt vad som spelas. Och eftersom det är högtalarna som spelar musiken så kan du till exempel ta emot samtal på din mobil utan att musiken avbryts.